Beauty Therapies
carmen-craciun

Cine sunt eu?

În școala generală, am visat să devin cosmeticiană. Vedeam fetele strălucind în reclamele de la saloanele de frumusețe și am știut că acesta este drumul pe care vreau să-l urmez. În 2014, am luat hotărârea de a merge la București și am început cursurile la Școala de Cosmetică “Christine Valmy”. Încă din ultimele luni de școală, am început să lucrez ca electrologist la un Centru de Epilare Definitivă prin Electroliză (singura metodă 100% definitivă pentru orice tip de păr). Acolo am acumulat experiență timp de 3 ani, lucrând cu această metodă și multe altele.

Ulterior, am colaborat cu un alt centru care făcea parte dintr-o rețea națională de centre de epilare din România. Aici, am participat la traininguri pentru terapii cu Led, tratamente de curățare cu ultrasunete, tratamente cu IPL (pe gheață și gel).

În paralel, am participat la seminarii pentru terapii de înfrumusețare oferite de diferite firme de cosmetice. Am căutat să învăț mereu despre tehnici și produse noi și inovative din domeniul esteticii.

Am făcut și un curs de masaj somatic care a durat 3 luni, cu accent pe masajul facial, pe care îl aplic după tratamentele faciale.

Dorind să avansez și în zona de tratamente cu laser (Diode, Alexandrite, ND-YAG), am ales să mă pregătesc la un centru de Epilare PROGRESIV DEFINITIVĂ cu Laser. Acolo am învățat să folosesc aceste dispozitive și să efectuez tratamente cu succes.

Cu timpul, am strâns atât de multă experiență și informații, încât am decis să deschid propriul meu Centru de Epilare în 2018. Astfel a luat naștere Beauty Therapies By Carmen Crăciun!

În toți acești ani, am continuat să învăț și să mă documentez. Am urmat chiar o școală de asistent medical generalist pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate. Vreau doar ceea ce este mai bun pentru voi.

În februarie 2023, am absolvit cu succes cursurile de Lash Lamination și Brow Lamination. Pasiunea mea pentru estetica pielii mă motivează să caut perfecțiunea după fiecare tratament realizat.

"A woman whose smile is open and whose expression is glad has a kind of beauty no matter what she wears."

Specializările mele

Evolutia mea constantă este reflectată în diplomele și certificările pe care le-am obținut de-a lungul timpului.

× Scrie-ne pe Whatsapp